VENUE ACCESS

VENUE ACCESS

Adgangskontrol til alle behov

Adgangskontrol

VENUE ACCES er en hurtig, smidig og effektiv løsning på adgangskontrol. Vi tilbyder både indgangsmøller, håndscannere og selvbetjening. Samtidig har du mulighed for at få en VENUE ACCESS CONTROLLER der kan scanne adgangskort og billetter ved indgangen via NFC eller QR-koder. VENUE ACCESS CONTROLLEREN er koblet op via VENUE MANAGERS webbaserede back-end, hvor adgngen kan opdeles i zoner, dage eller perioder. Systemet registrerer derfor også samtlige ind- og udtjekninger, hvorfor du altid har et overblik over hvem der er på pladsen.

VENUE ACCESS’ adgangskontrol er anvendelige i forbindelse med lukkede området som kræver kontrol ved ind- og udgang. Dette kan være hos forlystelsesparker, stadions, koncertarrangementer og byggepladser. Indgangsmøllerne fra VENUE ACCESS har hver en kapacitet på 1500 personer pr. time, hvilket betyder at møllerne kan benyttes til selv de største arrangementer.

Dobbelte indgangsmøller

Hos VENUE ACCESS har vi dobbelte indgangsmøller, som er anvendelige til koncerter, sportskampe, festivaler mm. Vores indgangsmøller har alle scanner til både NFC og QR-koder, så dine gæster let kan komme igennem indgangen.

Møllerne skal forbindes til internettet, men kan i korte perioder køre offline, således der ikke skabes kø ved korte svigt. Derudover har møllerne nødstrøm, som aktiveres i tilfælde af strømsvigt.

Dobbelte indgangskarruseller

VENUE ACCESS’ dobbelte indgangskarrussel kan benyttes som sikkerhedsafspærring på store pladser som byggepladser. Sat sammen med hegn, kan du holde styr på hvem der kommer ind på din plads, og på den måde minimere risikoen for uønskede gæster. Præcis som indgangsmøllerne, installeres der scanner på indgangskarrussellen, som kan scanne adgangskort via NFC og QR-koder. Du kan samtidig også styre hvornår på dagen indgangsmøllen skal være åben, samt zonestyre karrussellen.

Kontakt os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen herunder hvis du har spørgsmål til et af vores produkter!

Dannebrogsade 58
9000 Aalborg, Danmark

pga@venuepos.net
+45 8877 3283 / +45 6198 9890

Mandag
9:00 – 17:00
Tirsdag
9:00 – 17:00
Onsdag
9:00 – 17:00
Torsdag
9:00 – 17:00
Fredag
9:00 – 17:00
Lørdag
Closed
Søndag
Closed