OM VENUE POS

Hos VENUE POS kan I leje en hurtig, fleksibel og morderne kasse- og betalingsløsning (POS).
Vores kasseløsninger ser godt ud og er nemme at bruge både for personalet og jeres kunder.

Selve hardwaren kommer fra producenten PAX Technology som er en af verdens største producenter af kasseløsninger. Alle produkterne er lækre og robuste. Betalingsmodulet er indbygget i selve kasseapparatet, hvilket er ganske unikt. Der betyder at din kasseløsning ikke ligner en rodebutik med ledninger mellem flere apparater. Det ser bare bedre ud, minimerer fejlkilder og gør det rengøringsvenligt.

Vores VENUE POS software er udviklet til danske forhold og med fokus på hastighed og fleksibilitet. Fra vores web-baserede back-office har I selv 100% kontrol over opsætning og produkter og kan følge handler og aktiviteter live på alle kasser.

 

Vi har fire målsætninger for vores samarbejde med kunderne. Vi vil gerne:

 

De tre koncepter

VENUE POS tilbyder “ALL-IN-ONE POS”-koncept hvor vi stiller både hardware, software og betalingsgateway til rådighed, mod en månedsafgift. Fast pris i 25 måneder.

VENUE POS tilbyder også et ”PAY-AS-YOU-GO POS”-koncept, uden udbetaling, men der betales så til gengæld en procentsats og en afgift af omsætningen løbende, for brug af hardware og software.

VENUE POS tilbyder endeligt et ugeleje-koncept til fx events og festivaller samt andre som har brug for en kasseløsning i en kort periode. Dertil kommer at VENUE POS leverer netværk og infrastruktur i forbindelse med udlejning.

 

Kontakt

VenuePOS
Dannebrogsgade 58 A
9000 Aalborg

Email: info@venuepos.net 

Tlf: +45 8877 3288