VENUE POS EVENT

VENUE POS EVENT

Udlejning af komplette betalingsløsninger

Hos VENUE POS EVENT forstår vi hvor vigtigt det er at betalingsløsningerne virker når de bliver leveret, da der til events ikke er mulighed for at gennemteste løsningerne inden afviklingen af eventet.

VENUE POS har udviklet et POS-system til lige netop event-markedet, og vi har flere års erfaring i afvikling af festivaler, koncerter og sportsstævner i hele Danmark. Dermed forstår vi også at personerne som oftest skal betjene kasseløsningerne, er frivillige og ikke nødvendigvis er bekendt med at betjene disse, hvorfor vi har udviklet et system der er let at betjene og kræver minimal oplæring.

VENUE POS’ system er cloud-baseret, hvor omsætningen opdateres live, og der er samtidig mulighed for at opsætte de enkelte terminaler således de kun indeholder de produkter der bliver solgt i den specifikke bod. Derudover giver vores system jer mulighed for at hente alle tænkelige rapporter med data som I kan bruge til at optimere jeres boder.

VENUE POS EVENT tilbyder forskellige løsninger

Ved større arrangementer kan vi tilbyde All Inclusive løsningen der omfatter ALT. I skal udelukkende levere er en internetforbindelse, hvorefter vi etablerer netværket til kasseterminalerne, opsætter terminalerne de ønskede steder, servicerer under arrangementet samt pakker det hele sammen når festen er slut. Der betales blot en fast pris pr. terminal.

Til mindre arrangementer kan du også vælge løsningen, hvor I selv står for opstilling og nedtagning. I får selvfølgelig stadig support under hele jeres arrangement i tilfælde af problemer via vores fjernsupport, hvor vi har mulighed for at tilgå samtlige terminaler udefra.

VENUE POS EVENT tilbyder 2 forskellige terminaltyper

Når du skal leje kasseløsninger hos VENUE POS kan du vælge mellem 2 forskellige terminaltyper. Vi har vores lille håndholdte A920 som giver dig fleksibilitet i betalingen eftersom den kan tages med rundt i baren, restauranten eller på pladsen. Du kan også vælge den noget større og stationære terminal E700, som giver dig en stor 12,5″ skærm samt en ekstra kundevendt skærm hvor du kan markedsføre andre produkter med henblik på mersalg.

A920 Mobile kasse- og betalingsterminal 5″

Med den lille A920 Mobile kasse- og betalingsterminal 5″ i hånden får du stor bevægelsesfrihed til at betjene dine kunder.

Kasseterminalen har indbygget betalingsterminal, bonprinter og kan kobles via WI-FI, 4G eller kabel. Ideel til adgangskontrol, hurtig betaling og registrering af parkering.

PAX E700 Kasseterminal 12″

Den noget større PAX E700 Kasseterminal 12″ er ideel til at skabe overblikket over en bar med mange produkter.

Kasseterminalen har indbygget betalingsterminal, bonprinter og kan kobles via WI-FI, 4G eller kabel. Du får desuden en stor 12″ betjeningsskærm.

Teamet fortjener en stor ros for deres engagement for at tingene lykkedes og deres sammensætning gjorde bare at alle tog ansvar og havde en perfekt takling af alle slags barfolk – store som små – fulde som ædru – besværlige som imødekommende.

— Charlotte Skovby, Rock under Broen

Kontakt os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen herunder hvis du har spørgsmål til et af vores produkter!

Dannebrogsade 58
9000 Aalborg, Danmark

pga@venuepos.net
+45 8877 3283 / +45 6198 9890

Mandag
9:00 – 17:00
Tirsdag
9:00 – 17:00
Onsdag
9:00 – 17:00
Torsdag
9:00 – 17:00
Fredag
9:00 – 17:00
Lørdag
Closed
Søndag
Closed